Het traject:

Fases:

  • 1 – ontdekkingssessie, plus optioneel hightech nulmeting
  • 2 – analyse privé en werk
  • 3 – ruimte, rust en inzicht
  • 4 – aanpassen van keuzes en gedrag
  • 5 – re-integreren, 100% fit

Over het algemeen duurt dit traject slechts twee maanden!!

Tijdens het traject neem ik met bewezen holistische methodes (o.a. PMA)  onderbewuste blokkades, beperkende overtuigingen, onverwerkte emoties en stress bij jou weg zodat je de slag kan maken van overleven naar moeiteloos leven. Moeiteloos leven is niet zonder inspanning. Het betekent wel dat je, zonder door het onderbewustzijn geblokkeerd te worden, jouw ambities en doelstellingen bereikt.

PMA Progressive Mental Alignment, wat is het? Het is het opruimen van onverwerkte gevoelens op onderbewust niveau. Vele herinneringen slaan wij op in ons systeem. Als er bij een beleving veel emoties vrijkomen en je verwerkt ze niet allemaal, dan slaat je lichaam dit op en komen ze op onverklaarbare momenten een beroep doen op ons bewustzijn. Door PMA toe te passen, wordt de emotie van de beleving verwerkt en wordt de beleving een gewone herinnering zonder “ballast”.  Om nog meer inzicht te krijgen, lees onderstaand e-book!

P.M.A. boek: ken je dat gevoel

Herken je het volgende?

Je wil graag:

– je leven verrijken.
– jouw leven leiden zonder burnout te raken.
– niet tegen anderen opkijken, maar tegen jezelf.
– ervaren wat P.M.A. voor jou kan doen.

Maar jij…………….

– bedenkt in je hoofd de meest leuke plannen maar in de praktijk komt er niets van terecht
– wilt wel maar je kan het niet
– reageert overmatig op relatief onschuldige gebeurtenissen / momenten
– hebt angst voor zaken waar je geen angst voor hoeft te hebben
– denkt dat het onmogelijk is om (jezelf) te veranderen
– wilt nu eindelijk eens moeiteloos gaan leven

Bovenstaande feiten komen heel vaak voor. Wie heeft ze eigenlijk niet? Als je je er niet bewust van bent is het ook geen probleem.

pmaVergelijk het met een oude roestige buitenkraan. Als je deze helemaal open zet dan spettert het water alle kanten op door de aanwezige vervuiling in de kraan. Om het gespetter te voorkomen draaien wij de kraan maar ietsjes dicht, er komt dan weer een mooie straal uit zonder te spetteren. Helaas komt er wel minder water doorheen. De kraan schoonmaken is echter de enige goede oplossing, de kraan kan weer voluit open zonder te spetteren.

Zo is het ook in ons leven, draai je de kraan van levensenergie ietsjes dicht om gespetter te voorkomen of maak je de leiding schoon zodat jij weer uit het leven kunt halen wat erin zit?  Of laat je de kraan dichtslibben en raak je Burn-out……

 

 

 

Deel het op: