Is er echt iets dat je zou willen veranderen in je leven dmv de Bars?

Wat zou het zijn? Je lichaam? Je energie? Je gezondheid? Je geldsituatie? Je relaties? Wat is dat de Bars?

Wist je dat er 32 punten (bars) op jouw hoofd zitten, die wanneer je ze zacht aanraakt, moeiteloos alles ontladen wat je niet meer nodig hebt en wat wellicht al jaren in de weg zit? In deze punten liggen jaren en jaren aan gedachten, ideeën overtuigingen, emoties en overdenkingen opgeslagen.

De Bars is een ontspannend proces. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele energie-systeem en het verwijdert alle rommel en “spam” die bepaalde problemen in stand houden. Dat alleen met het licht aanraken van bepaalde punten op jouw hoofd.

Een Bars sessie duurt ongeveer 1 uur en kost 45,-.

Na een paar sessies zal je beginnen te ervaren hoe het is om in je eigen kracht te staan, betere relaties met anderen te hebben en om meer gemak van jezelf te houden. Met het gebruiken van de Bars Access Consciousness Energie Transformatie technieken kan je leren om je eigen werk, zaken en geld op een bewuster manier te creëren. Jouw verandering zal niet onopgemerkt blijven en doorsijpelen in jouw omgeving.

Een nieuw leven met meer plezier, welvaren en waarde wacht op je.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Op onderstaand filmpje kun je zien hoe het in zijn werk gaat. Bij mij lig je echter in een rustige ruimte waar we met zijn 2-en zijn.

Deel het op: